Василис Спанулис намери идеалния сценарий, за да започне кариерата си

...
 Василис Спанулис намери идеалния сценарий, за да започне кариерата си
Коментари Харесай

Треньорът на Олимпиакос Йоргос Барцокас с интересен съвет към Василис Спанулис

 „ Василис Спанулис откри идеалния сюжет, с цел да стартира кариерата си като треньор в клуб, който му дава доста благоприятни условия да направи нещо положително без огромно напрежение “, разяснява старши треньорът на баскетболния Олимпиакос Йоргос Барцокас във връзка клубната легенда Спанулис след срещата с неговия Перистери в гръцкото състезание.

„ Професията на треньор е изцяло друга от тази на състезателя “, добави Барцокас.

„ В гръцкия шампионат не е толкоз значимо дали си трети или пети. Трябва да следваш философията на своя клуб. Василис има всички гаранции в новия си тим, с цел да построи нещо, съгласно своя опит като състезател “, сподели още наставникът на Олимпиакос, където играе българинът Александър Везенков.

„ Не съм давал препоръки на никого за кариерата му, няма да го направя и в този момент, само че ще кажа защо се майтапя с сътрудниците.  Най-хубавото нещо, което може да се случи на някого е да бъде уволнен. Не приказвам за Василис. Но тогава може да поставиш нещата в ред. Един миг би трябвало да бъдеш уволнен, с цел да направиш нещата по-добре в остатъка от кариерата си. Това ми е пособие и на мен “, изясни Йоргос Барцокас.
 Везенков наниза 17 точки за победа на Олимпиакос против тима на Спанулис Везенков наниза 17 точки за победа на Олимпиакос против тима на Спанулис
Олимпиакос победи Перистери със Перистери със 101:79 в неделя в среща от втория кръг на шампионата на Гърция по баскетбол за мъже.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР